източник lamqta.comснимка pixabayОвен Днес ще очаквате от своя любим човек някакви

...
източник lamqta.comснимка pixabayОвен Днес ще очаквате от своя любим човек някакви
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Флиртувайте, но без обещания

източник lamqta.com

фотография pixabay

Овен
Днес ще очаквате от своя обичан човек някакви избрани дейности, решителни действия или в противен случай, колебливо безмълвие. И в случай че той не оправдае Вашите упования, ще бъдете толкоз афектирани и разочаровани, въпреки че той няма да има никаква виновност за това.

Телец

Очаква Ви съразмерен ден: умерено въодушевление и положително самочувствие. Нараства Вашата словоохотливост, непревзетост, а и неприкритост към всичко ново и непривично. В същото време ще сте достъчно сериозни и придирчиви, и няма да приемате на доверие нито едно от предложенията, даже и доста да са Ви заинтересували, в случай че нямате задоволително съображение. Ще Ви е потребно да поддържате връзка с същински другари и с хора,с които дружно сте учили – т.е. с дуговни съидейници. Виртуалното побщуване може да се окаже по-приятно и кофортно, а в избран миг и единственото допустимо.
 

Близнаци

Близнаците ще имат късмет да изпитат своите сили на напълно ново занятие. Денят е доста подобаващ за започване на търсене на ново място за работ, или да се постараете да привлечете внимането на човек, който от дълго време провокира интерес у Вас. Самата храброст, да се заемете с такива инициативи, заслужава почитание, и не би трябвало да се учудвате, в случай че заобикалящите Ви гледат с удивление. Този ден е обвързван с спорни страсти, които непрестанно ще се сменят, а това е много уморително. Вечерта използвайте за възобновяване на душевното равновесие. За това ще са Ви от изгода спокойните занимания и приятното другарство с членовете на фамилията.
 

Рак

Денят е удобен за това, да си визиите измененията във Вашата работа. Ако си визиите по какъв начин виждате своето идеално работно място, запишете го и се пробвайте да го реализирате като проект. Прекалена интензивност през днешния ден не е нужна, тъй като има голяна възможност тези дейности да Ви лишават доста сили, а да не донесат съответен резултат, в случай че авансово не планирате всичко до най-дребния подробност.
 

Лъв

Може да разчитате на нарастване на приходите. Трябва да се замислите. Как да похарчите „ непотребните ” пари/. Ако не се отнесете към този въпрос с нужната съвестност, получените суми ще изчезнат по най-удивителен метод и в напълно къс период. Денят е доста подобаващ за благоустройство на жилището, както ще съумеете да създадете комфорт и уют с минимални разноски. Освен това е подобаващ и за начало на взаимен живот с обичания човек. Влюбените, които заминат в този момент на сантиментално пътешестване, ще прекарат времето си прелестно.
 

Дева

Днес доста ще Ви се желае да се пожалите на своя обичан човек от несправедливостта на ориста във връзка с Вас, само че надали той ще разбере Вашата тъга в цялостен размер и да Ви утеши по подобаващ метод. Може би си заслужава да се опитате да се справите с всичко независимо?
 

Везни

Идеален ден за покупки и придобивки, изключително на неща, придаващи уют на дома ви. Най-вече през днешния ден ще ви вълнуват сигурността и надеждността на нещата. Днес елементарно могат да ви извадят от равновесие, по тази причина не обръщайте прекомерно внимание на всичко, което ви споделят.
 

Скорпион

Събитията през това денонощие ще Ви донесат преди всичко пшриятни прекарвания. През това време ще имате опция да удовлетворите доста от своите естествени потребности, а също и редица прищевки и мечти.. Смело можете да търсите помощ от обкръжаващите, без значение каква – психическа, финансова или юридическа. Ако сте родени през октомври, може да станете прекомерно привързани към удобствата, мързеливи и капризни. Това е очевидно несъответствуващ миг за нови инициативи. Прекарайте този ден по този начин, както Ви се харесва.
 

Стрелец

Обективостта е като регулярното взимане на храна: тя е напълно нужна за здравословното битие. Сега широтата на Вашите възгледи може да бъде подложена на тестване. Как ще се справите с това, което и при Вашата разкрепостеност не се побира в никакви рамки? Ще го игнорирате? Ще се вържете? Ще започнете да се съмнявате в себе си или в своя събеседник? Не забравяйте, че най-хубавият метод при сходни въпроси се образува от вярата в личните заключения плюс огромна доза песимизъм, минус подозренията в себе си и огромно количество сдържаност.
 

Козирог

Дори и да се срамувате да си признаете за нещо на своя обичан човек, през днешния ден това си заслужава. Той при всички положения ще Ви изслуша, ще Ви разбере и ще Ви елементарни. От душата Ви ще падне един голям камък, а връзките Ви ще станат по- близки, елементарни и радостни. Направо ще ви хареса!
 

Водолей

Постарайте се да се задържите на позициите, които сте съумели да завоювате в навечерието на този ден: има заплаха в противоположен случай да загубите напълно неотдавнашни свои придобивки. Не се отпускайте и не се надявайте на удобно стичане на събитията, както и на това, че ще Ви върви във всичко, което се отнася до професионалната Ви реализация, сами ще бъдете пръста на ориста. Потърсете за съвет и помощ по-възрастни свои близкаи: няма да Ви бъде ненужно. Вероятно е прелестно пътешестване в хубава компания, само че през втората половина на деня.
 

Риби

Денят е обвързван със съществени фамилни проблеми, разрешаването на които ще отнеме много време. Грижите и суетата дразнат, само че пък резултатите се оказват изцяло почтени. Помнете, че тъкмо във Вашата глава през днешния ден ще се появят най-хубавите хрумвания, и че точно Вие сте в положение да дадете на индивида, изпаднал в сложна обстановка, фактически потребен съвет. Вероятността за нови запознанства е огромна, само че надали през този ден започващите връзки ще прераснат в нещо съществено. Вие ще се стремите единствено към прелестно другарство, без да желаете да се потопите в изобилието от усеща. Флиртувайте, само че не давайте каквито и да било обещания.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР